BartekGM Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Cześć :P Mam chce zrobić tak : http://www.gmclan.org/up1562_7_pomoc.html Proszę o dobry kod i o pomoc :crying: ! Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Był już kiedyś taki temat. Wystarczy poszukać. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zapisujesz screena pomniejszonego do pliku i inne informacje oraz stan gry. Banał. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 @lolek : Szukałem nie znalazłem <_< @tymon : Kod proszę :wacko: pozdrawiam , BartekGM :cheers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Co z tego będę miał? Jak nic to sobie sam napisz, ja za służbę nie robię. To jest bardzo łatwe, serio. Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 { zapisanie=0; zapisanie=(get_save_filename('Stan gry|*.sav',0)); if(zapisanie!='') { if(string_pos('.sav',zapisanie)=0)game_save(zapisanie+'.sav') else game_save(zapisanie); if(string_pos('.sav',zapisanie)=0)screen_save(zapisanie+'.jpg') else screen_save(zapisanie); } } :) edit: w jakimś obiekcie po naciśnięciu guzika to daj do na dole-nie trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 { zapisanie=0; zapisanie=(get_save_filename('Stan gry|*.sav',0)); if(zapisanie!='') { if(string_pos('.sav',zapisanie)=0)game_save(zapisanie+'.sav') else game_save(zapisanie); if(string_pos('.sav',zapisanie)=0)screen_save(zapisanie+'.jpg') else screen_save(zapisanie); } } :) edit: w jakimś obiekcie po naciśnięciu guzika to daj a jeszcze w create trzeba: kod: zapisanie='' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 kasa100, a możesz powiedzieć po co z inta robić stringa i niepotrzebny bałagan z konwersją zmiennej? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGM Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dzięki ! :D :D :D :D :D zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi