zbysheck Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Nie miałem pomysłu na jakim subforum zamieścić ten post padło na to. Otóż mam taki problem że każdy topic prezentuje się u mnie jako jeden post z linkami do innych. Coś zmieniłem gdzieś w opcjach? Jakaś stałą zmiana na forum? Nie wiem co się dzieje :/. PS: Jeśli moderatorzy uznają ten topic za niezgodny z regulaminem to nie będę zły jeśli go usuną, ale byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał mi chociaż na priv co mi się napsuło. Z góry thx ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Po prawej stronie posta masz guzik "OPCJE". Z rozwijanej listy wybierz pozycję przedostatnią: "przełącz na standardowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kurcze jak najeżdżam to pokazuje się łapka ale jak klikam nic się nie dzieje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Odśwież stronę lub wejdź przez inną przeglądarkę www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Albo klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 heh... dzięki Tymon, sprytne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi