Trzcina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Mam takie pytanie(łatwe): Jaki jest code do zmiany spritea? Bo zrobiłem tak: if keyboard_check(vk_space) { >w to miejsce chce wpisać ten kod } Chodzi o to aby gdy unacisne spacje drzwi mają się otworzyć - po prostu chce wstawić sprite z otwartymi drzwiami Prosze o odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 sprite_index=nazwasprita; o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 if keyboard_check(vk_space) sprite_index=spritetwoj } chyba tak to jest skonstruowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ale kasa100 się napracowałeś... Wstawiłeś czyiś kod i to w dodatku źle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 sprite_index=nazwasprita; o to chodzi? Dzięki - jesteś wielki - Dokładnie o to mi chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi