fervi (Skovv) Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witajcie! Czy ktoś mi odpowie na moje pytanie Czy można uruchomić GM-a pod linuxem, np. za pomocą emulatora? A jak tak to jaki i podajcie sposób. Na CX, Wine nie działa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 5.1 chyba pójdzie pod linuxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 można uruchomić na Wine, ale kompilowanie gier jak i ich uruchamianie już nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 5.1 chyba pójdzie pod linuxa A może jest sposób na 7.0 :) Bo mam cracka itp. :/ zbieram na gm-a ale to troszke potrwa. A tak apropo ile złotych kosztuje GM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ~70zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Przy próbie uruchomienia GM7 na WIne, widzę taki o to błąd: GM 6.1 działa jak marzenia. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dobra tam. Poczekam moze do piatku, posprzatam i moze ojciec da mi z powrotem kompa i zainstaluje viste, bo moj ojciec kwalifikuje sie do grupy MSDN. Albo zainstaluje VMWare Server i na niego winde. Bedzie lepiej :) Trudno ze nic nie moge zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driv3r Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Mam ten sam błąd co pokazał blackmaul ( Z tym XtreamLok ), ale pod Windowsem, kiedy włączam kompa, a zaraz potem GM,a, to wyskakuję błędzik, a za drugim razem już nie :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi