Pablo_4649 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam! Mam pytanie czy jest jakiś prosty sposób, aby w C++ zrobić symulacje wciśnięcia klawisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Oczywiście że jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Oczywiście że jest. Cieszę się, ale czy mógłbyś podać mi kod? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Cieszę się, ale czy mógłbyś podać mi kod? smile.gif Ehhhh... wszystko na gotowe. www.google.pl słyszłeś o czymś takim??? Wpisz obsługa klawiatury i gotowe.... A jakby coś to najlepiej skorzystaj z jakiejś biblioteki np. Dx, OpenGl, a nawet WinApi le najlepiej zacznij od Allegro b.proste jest. A w c++ to każdy znak ma swój kod ANSI (czy jakoś tak) i np. popros o znak, a potem porównaj z kodem ANSI. Pozdro. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A w c++ to każdy znak ma swój kod ANSI (czy jakoś tak) i np. popros o znak, a potem porównaj z kodem ANSI. http://pl.wikipedia.org/wiki/ANSI Rozumiem, że miałeś na myśli ASCII? I od kiedy on jest tylko w C++? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A czy napisałem ze tylko w c++?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi