Trzcina Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 mam taki problem: Kiedy zrobiłem sobie jakąś tam postać (nadmienie że jestem kompletnie zielony w te klocki :D ) odpatrując od przykładu - klikam na "execute a piece of code"(domyślnie prway przycisk myszy) i nic się nie dzieje :( . Powinmno wyskoczyć to okienko gdzie mozna wpisać to i owo (wiem bo mam triala GM 0.7). I na tym kończe - nie wiem co zrobić. BYĆ MOŻE TO JEST JAKIŚ STRASZNIE BŁAHY POWÓD ALE PROSZĘ O POMOC. Z góry dzięki TRZCINA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie masz na niego klikać,tylko przeciągnąc go do tabelki 'Actions'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzcina Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie masz na niego klikać,tylko przeciągnąc go do tabelki 'Actions'. O kurcze :) dzięki bardzo WIEDZIAŁEM ŻE TO JEST COŚ CHOLERNIE GŁUPIEGO I BŁAHEGO Jeszcze raz dzięki Trzcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi