Goonie Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 To mój pierwszy post i wiem że już jest mnóstwo tematów tego rodzaju, ale prosze o odpowiedź. A mianowicie chciałbym zrobić gre 3D, MMORPG, wraz z inventory, skilami i dobrym systemem walk. Ruchy kamery takie jak w GTA SA. Oczywiście jak to zrobić? A potrzebny jest chyba dodatkowo jakiś silnik do GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Nie to jest już rekord chcesz żeby ktoś ci zrobił 3D MMORPGa? chłopie nie bierz się za to jak nic w gm'ie nie umiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Gratuluje pomysłu. Jesteś jednym z milionów któży chcą coś takiego napisać. Po za tym, jeśli sam nie masz skila to co chesz zrobić? Albo inaczej. Twój level jest za niski żeby wykonać tego questa, zgłoś się gdy będziesz miał przynajmniej 100lvl i 80 inteligencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 To mój pierwszy post i wiem że już jest mnóstwo tematów tego rodzaju, ale prosze o odpowiedź. A mianowicie chciałbym zrobić gre 3D, MMORPG, wraz z inventory, skilami i dobrym systemem walk. Ruchy kamery takie jak w GTA SA. Oczywiście jak to zrobić? A potrzebny jest chyba dodatkowo jakiś silnik do GM. Hahahahahha,Jak ktoś już wspomniał,pobiłeś rekord w czym?sam sobie odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi