Pablo-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Witajcie, Chcę się dowiedzieć jak zrobić cos takiego zeby atakowal mnie potwor i ja go. Robie gre i wiem o co kaman lecz tego nie wiem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ....aha... spoko... powodzenia -.- EDIT: heh... a tak, mam zły humor... a co mi tam, co do twojej gry to mam duze powody by stwierdzić, że... Kliknij by się dowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Chcę się dowiedzieć jak zrobić cos takiego zeby atakowal mnie potwor i ja go. Po raz trzeci: jest przykład dziadkakleofasa i tam jest to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Za godzinkę dam ci przykład Sztucznej Inteligencji bo teraz jestem nie na swoim kompie. A jeśli chcesz zrobi attack obj_hero to też poczekaj godzinkę i poszperaj w przykładach :P . Jest tam przykład strzelanki. Jak nie masz zarejestrowanego GMka to usuń polecenie kursora i cos jeszczę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Przede wszystkim to było już x500 razy. Po drugie, łatwo jest znaleźć taki przykład, co drugi zawiera mniej wiecej taki system. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mag Ognia z gory dzieki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mag Ognia z gory dzieki Pozdrawiam Nie pisz postów w takim stylu, bo to wiele nie pochlebia autorowi przyszłego przykładu. ;) Nie śmieć forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Bardzo prosze Was o pomoc w tym temacie zalezy mi na zrobieniu tej gry :crying: PROSZE :( Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Sooorki za opóźnienia ale mi nie dali kompa wiedz nie zdążyłem zrobić. Zaraz dam http://www.gmclan.org/up2386_11_196182379a.html Proszę bardzo kod źródłowy gangs wara Opsss przez przypadek nabiłem podwójnego posta:P Myślałem że3 tak sie dodaje edita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi