murdalow Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 W tym temacie oceniamy siebie ..na podstawie własnej twórczości . No to na początek ja, żeby było łatwiej: robienie gier- kompletnie do doopy tak jak zresztą wszystko mi wychodzi do doopy, chciałbym robić mniej do doopy. Ocena 2/ 10 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie umiem robić gier,jeśli już to najlepiej wychodzą mi platformówki. Może przez wakacje podszkole się i stworze jakies cudo. w porównaniu do innych pro game makerów oceniam się na 2/10 Ps.był już chyba taki temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driv3r Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Słabe, byłyby nisko oceniane, nie wystawiam ich na forum bo od kolegów same : Buuuuuuu ! Chała ! Ale moja najnowsza gra : The Sims, to będzie normalnie rewolucja ! Super mi wychodzi, o wiele lepiej niż inne gry ! Narazie zrobiłem sklep. Ale niewiem jak zrobić żeby... A dobra, spytam sie w "Pytania Początkujących" Pozdro, Driv3r :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 jako programista: 2/10 jako game maker: 7/10 .. 10/10 bedzie jak dzieki swoim grą będę jeździł jaguarem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ja sobie dam 10/10 jak pierwszy raz zarobie na swojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi