Smok Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie wiem z kąd ściągnąć Counter Strike 1.6 NON STEAM. Chciałbym sobie w to zagrać i szukam ale nigdzie nie mogę go znaleźć, ciągle natrafiam tylko na CS`a ze Steamem. :( Wie ktoś gdzie można sićągnąć CS`a 1.6 BEZ STEAMA? Mam jeszcze jedno pytanie: Czy CS non steam jest legany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 www.**.***ste*m.***.pl jest legalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 www.**.***ste*m.***.pl jest legalny Chodzi właśnie o to, że nie jest zbyt legalny... Może i CS darmowy, ale za HL'a zapłacić trzeba i nie ma przeproś. A bez HL'a nie chodzi, więc wniosek jest jasny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Mi chodzi bez HL'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie chodzi bez HL, bo CS NONSTEAM jest zrobiony tak, że ma przy okazji silnik Half-Life ze sobą. Nie ma zmiłuj, jest to nielegalne i zwalczane przez Valve. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie chodzi bez HL, bo CS NONSTEAM jest zrobiony tak, że ma przy okazji silnik Half-Life ze sobą. Nie ma zmiłuj, jest to nielegalne i zwalczane przez Valve. Może karus ma na myśli CS 2D? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 niestety nie. Mam na myśli Counter-Strike 1.6 NonSteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Poza tym, to chyba normalne, że nie jest legalne jak ściągniemy z internetu coś, co kosztuje normalnie ok. 40zł :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To w końcu jak? Jest legalne czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nielegalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 zes smok forum znalazl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 To niby darmowy ale jak marmot mówi kosztuje ok.40 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Masz problem, ile to może kosztować 9$ ? Kupić i problem z głowy + zero obaw związanych z problemami, pomoc techniczna, darmowe łaty przez Steam itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi