Takeshi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zna ktoś może ten "Engin" do MMO?? Bo mam problemy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Było dużo tematów na GMCLAN o Eclipse, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 No wiem, ale mi chodzi o coś innego bo chce żeby chodzili z 1 Mapy do 2 :P tak "Idziesz w prawą stronę i cię teleportuje do 2 Mapy a jak do dołu to do np. Mapy 4" ;P Chyba rozumiecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 w klockach: w tym ludku: add event-keyboard-right potem takie cus: change sprite into-z menu wybierasz mape i po sprawie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 kasa100, to nie jest GM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a to w takim razie to ja nie kumam o co chodzi :] :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 w klockach: w tym ludku: add event-keyboard-right potem takie cus: change sprite into-z menu wybierasz mape i po sprawie :P Ummm, lol? Jemu chodzi o zmianę mapy jak dojdziesz do pewnego miejsca mapy (w tym końca) a ty mu mówisz jak po naciśnięciu klawisza w prawo zmienić obrazek mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Temat na GMClanie o silniku Elysium - https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...w=&st=& Polski Support Elysium - http://www.collapsed.yoyo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 @miki: Ale do Elysium trzeba znać Visual Basic, do Eclipse nie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi