miki_96 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 zrobi mi ktoś przykład Scaling albo poda linka bo bardzo pilnie potrzebuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 http://web.archive.org/web/20060417230238/...ials/threed.zip Webarchive rox! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Uszkodzone archiwum zip daj innego linka albo co bo bradzo potrzebuje ten przykład Scaling ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 Musisz go naprawić WinRARem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_96 Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 a moze wiesz jak zrobic (mam male pytanko) jak siedzisz za kierownica widac deske rozdzielcza jak zrobić zby mozna bylo jezdzic }( zeby przez szybe samochodu bylo widac WIDOK MIASTA 3D bo bardzo chcialem zrobic Szkole jazdy. Jak masz to mozesz mi zrobić przyklad albo co bedne bardzo ci wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 nikt Ci nie zrobi widoku miasta w 3d bo: 1.Komu by się chciało(chyba żebyć zapłacił) 2.Jak robisz gre to rub samodzielnie,a nie że ktoś Ci zrobi 50% gry,której kod nierozumiesz... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi