jontor120 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tak jak w temacie.Mam objekt hero i kucanie.View ustawiony mam na hero.A teraz pytanie jak zrobić że jak kikne strzałe w dół to view zmienia sie na kucanie? :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jakie kucanie, ja nic nie rozumiem. :P Chcesz żeby view przesuną się na dół, tak by można zobaczyć co jest pod tobą? Polecam https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=3332 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 chodzi o zmiane viewu.kucanie to objekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 To zmieniasz tylko view_object[view] = obiekt i tyle. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a w miejsce view daje np.view1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tak. W miejsce obiekt dajesz nazwę obiektu na który ma przejść view. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 I jeszcze np. w jakimś Alarmie view_hview[view]+=50, jakbyś chciał sprawdzić co jest pod tobą :P A kiedy nie kucasz to normalnie view_hview[view] = obiekt.y :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Może ktoś zrobić prosty przykładzik?Coś mi nie wychodzi. :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/up2204_12_kuc.html masz biedny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 biedny nie jestem! :jezor: :jezor: Tak przy okazji to już mam. :jezor: :jezor: Chodzi o zmiane viewu. :jezor: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 a tak przy okazji to taki topic już byl :P . nawet mial taka sama nazwe. :P :] :lol2: :jezor: :thumbsup: :sp_ike: :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Wpisałem w wyszukiwarce view i nic? :jezor: :jezor: :jezor: :jezor: :sp_ike: :jezor: :jezor: :sp_ike: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 to wpisz zmiana viewu jak Ci mówi kasa ja to znalazłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi