Elver Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Jak mogę wam przysłać to co zrobiłem, abyście mogli to poprawić????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Wrzucic na swoje konto www i podac nam link do pliku. Ewentualnie jak nie masz takiego konta, to zaloz temat w takiej kategorii forum gmclan, gdzie w opisie jest na czerwono napisane, ze do tematow mozna dodawac pliki w postaci załączników ( pojawia sie taka specjalna opcja na dole). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Pozatym jak coś to możemy zgłosić co jest do poprawienia, ale od tej roboty jest ten co to tworzy więc nie myśl, że dasz jakiegoś ludzika chodzącego dziwnie po planszy i będziesz chciał, żebyśmy ci zrobili z tego dooma 3 xD PS. W tematach dokładnie opisujcie problem. Jak to takie zwierze z azji jakbyście nie wiedzieli :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawka Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Jak ja bym chciał coś napisać i dać do "poprawienia" (czyli zrobienia od nowa) moją małą gierkę UfOk DeStRoJer i nadal się pod nią podpisywać... Heh... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi