Lord Marcelot Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 A więc teraz pytanie zupełnie z innej beczki. Kiedy klikam 2 razy na skrót GM'a to pojawia się komunikat: 'Softwrap file error3' a gdy nacisne OK to pojawia się następny komunikat: 'Error: Inconsistent files' mieliście taki problem??? jak tak to powiedzcie jak go rozwiązaliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Odpal z głównego folderu, jak nie pomoże, przeinstaluj GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 może jakis wirus Co coś zjadł? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 z głównego folderu prubuje i: 'File not found!' Kompa zresetuje i sprubuje jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jak nie będzie działac, to spróbuj ponownie zainstalowac GMa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 nie działa Gm przeinstalowałem nie działa zainstalowałem gm 6.1 działa :D THX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 6.1 działa to dobrze.... Ale pokombinujmy z tamtym ;) Jakie masz directy zainstalowane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basteks Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 przeinstaluj gm ja tak mialem kiedy same pro zainstalowalem bez podstawowej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi