Matthew Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Nie wiem jak, ale gdy ustawiam profil na "Ogólny" to co jakiś czas (kilka sekund) słychać jakiś dźwięk. Na innych profilach nic się nie dzieje. Co mam robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 MOŻNA JAŚNIEJ? Bo nic szczególnego nie wiemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Profil to jak głośno mają być dźwięki. I tylko na "Ogólnym" słychać dźwięki co chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Może jest coś w profilu nie tak... Bo z tego co pamiętam z Nokii, to można było ustawiac ustawienia profilu.... Spróbuj poszukac ustawień profilu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 MOŻNA JAŚNIEJ? Bo nic szczególnego nie wiemy... Ja w przeciwieństwie do ciebie odrazu kapnełem się o co mu chodzi. WIęc? Utwurz sobie nowy profil i tyle ;D/ Pozdrawiam, Iv!n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 W ogólnym wyłącz dźwięk klawiszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi