kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Potrzebuję strony z jakąś grafiką (żeby można było dawać do GM'a), gdzie są jakieś samochody itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Poszukaj TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Tu nic nie ma. Bo mi jeszcze chodzi żeby to było z animacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Ja znalazłem a animacje musisz se połączyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Wystarczy zajrzeć do działu "Linki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 W dziale "Linki" znalazłem jeden link z grafiką, ale nie znalazłem tam nic interesującego Edit: No jest więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 TU PEWNIE ZNAJDZIESZ TO CO CHCESZ!!! @down niech się nauczy szukać a nie. Ja ten link znalazłem w 1 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 http://sdb.drshnaps.com Ale wy pomagacie! Dalibyście od razu linka potrzebującemu, a nie nabijacie posty... Poza tym wpisz w Google w grafice "Sprites" i masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi