kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Znalazłem na gmclanie przykład zrobienia wyścigówki: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=109 Z tym, że chciałem zobaczyć jak to wygląda w praktyce, ale coś nie chce mi się uruchomić. Jak daję run game, to wyskakuje taki błąd: Error Creating Stand-Alone: Cannot find valid runner data. Co zrobić żeby mi to poszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Przeinstaluj Game Makera. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 na jaką wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 6.1 zapewne, na 7.0 też powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 No to ja właśnie mam wersje 6.1 :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Już jest ok. Przeinstalowałem Gm'a na wersje 7 i działa. Widocznie to nie chodziło na 6.1 Zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Pisałem przykład na 6.1, a wcześniej wspomniałem wyraźnie: Przeinstaluj Game Makera. =)Bo najprawdopodobniej był uszkodzony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi