murdalow Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Nie wiedziałem gdzie to dać i tutaj to dałem... czy idzie w GM wstawić postać do gry która będzie 3d czy trzeba np w jakimś innym programie zrobić model a potem można wstawić go do GM, właśnie tego nie rozumiem..hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 O dobry temat, bo ja też nie wiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 zy idzie w GM wstawić postać do gry która będzie 3d Lionx robił gre 3 d gothic,i właśnie on zwykłe obrazki przekształcił w 3d. Tak mi się zdaje. Niech ktoś powie jak to się robi xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 zomg; trza ją wymodelować, skonwertować, okodować wszystko i enjoy. da się. polecam 3ds max do modelowania, a odnośnie konwertera, poszukaj sobie. =] (takie pytania powinny być w "pytania początkujących") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 może ktoś inny odpowie na pytanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 LittleFisz powiedział wszystko co trzeba było powiedzieć. Do tego temat poruszany wielokrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 no dobra ale powiedzmy że wymodeluje sobie w 3ds maxie postać i potem jak ją wsadzić do tego rooma żeby latała przed kamerą he he Edit: to może ktoś nam zrobi przykład 3d postać przed kamerą bo z pierwszej osoby już ktoś dawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 proxx, daruj sobie, nie jestes glupi z mojej winy. a moze zrobimy Ci cala gre? naucz sie skladni gml, angielskiego i napisz pare prostych gierek, potem bedziesz juz gotow do kodowania bardziej skomplikowany. mozna powtarzac do bolu i i tak nie zrozumieja, sic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Z doświadczenia wiem, że każdy woli iść na łatwizne...jeśli ma wybór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 tia, tu nie trzeba doświadczenia tylko dwóch minut czytania gmclanu ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi