Kshysiek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 1. Czy zeby stworzyc online shootera potrzeba miec wykupiona licensed version GM'a? czy moge stworzyc gre ta wersja ktora jest w download? (gmclan.org) 2. Czy istnieja jakies przyklady internetowej gry? (glownie chodzi mi o shooter) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ecz niewiem od czego wogole zaczac. od czegos łatwiejszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 lecz niewiem od czego wogole zaczac. (Kshysiek przebiegle usunął to zdanie... ale zachowałem ku pamięci.) Zacznij od serwera który przyjmuje połączenia i notuje zalogowania, i od klienta który tylko łączy. Jak już to zrobisz, idź dalej. ;] 1. Niestety, potrzebna ci będzie zarejestrowana wersja GM. 2. Mnóstwo ich jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kshysiek Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Niestety, potrzebna ci będzie zarejestrowana wersja GM. jaka żena..... tym programem chyba g*wno sie da zrobic bez zarejestrowanej wersji? -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jaka żena..... tym programem chyba g*wno sie da zrobic bez zarejestrowanej wersji? -_- Hmm...jeszcze nie próbowałem w tym programie zrobić gówna, ale chyba się nie da xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 jaka żena..... tym programem chyba g*wno sie da zrobic bez zarejestrowanej wersji? -_- Da się. No chyba że chcesz robić strzelaniny sieciowe i gry 3d, wobec tego musisz zapłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi