Syliush Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Mam pytanie jak zrobić restart room w którym jest hero. Czyli jeśli hero zetknie się z jakimś objektem to żeby był restart room w którym się znajduje bochater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 o lol :) nawet jest do tego klocek "restart the current room" czy jakoś tak xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikeni Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Klocek nazywa się po prostu restart room i jest w main 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 ej znowu centralna przesada z pytaniem... tu juz nawet nie trzeba używac opcj szukaj, i nawet nie trzeba czytać helpa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Wystarczy pomyśleć. W zdarzeniu kolizji z obiektem wywołaj funkcję restartującą room. :) Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Proxx. Chcesz mi celowo zrobić na złość? Warn, punkt 4. Shylios, a Ty jeszcze mu pomagasz? Warn, punkt 4 i 14. Jak są jakieś problemy to zapraszam na PW. Posty pokasowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi