PRT Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 CZesc . Szukam przykładu :D.Graliście w gre Osadnicy stworzoną w Game makerze :] to jest gra strategiczne jest swietna. I nie wiem chciałbym was prosic o to by ktos mi dał jakas prosta gre startegiczna zeym mógł sie troche poduczc robienia takiego typu gier . To zapewne trudne ale :D JA sie własnie najlepjej ucze nie z czytania tylko z gotowych rzeczy podpatruje itp. Wiec jakby ktos mógł uzyczyc byłbym wdzieczny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Jest jeden przykład w www.gamemaker.nl ,który jest nawet nawet.Niestety autor ma chyba szykiego kompa, i żeby przykład złądował na 500mhz to bye bye.Czekałem 3 minuty i dopiero sie załadował.Pełny podziwu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 4 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 A nie wiesz jak ona sie nazywa bo nie moge znalesc :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi