Bixon Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam ! Mam pytanko, gdzie w silniku gier WWW Vallheru mogę edytowac tekst znajdujący się na stronie głównej gry ? Ogólnie edytowac całą stronę główną... Z góry dzięki za pomoc.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 nigdy nie używałem tego szajsu (gosh, znówu wyjdzie 3mln "SUPER DARMOWYCH GIER ONLINE PRZEZ PRZEGLĄDARKĘ!"), ale: 1. poszukaj po panelu administratorskim 2. zapuść searcha na bazę danych 3. zapuść searcha na pliki pehape 4. edytuj proste, ale działa: szukajcie a znajdziecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam ! Mam pytanko, gdzie w silniku gier WWW Vallheru mogę edytowac tekst znajdujący się na stronie głównej gry ? Ogólnie edytowac całą stronę główną... Z góry dzięki za pomoc.... ;) Ja pitole, czemu dałeś do do innych języków? Jak nawet nie wiesz że to php to ekhm... jak wchodzisz na stronę główną to masz w pasku adresu napisany adres pliku!!! Tak trudno zobaczyć że tam jest INDEX.PHP czyli jeżeli chcesz zmienić teksty tam to jest jeszcze 2 plik o tej samej nazwie ale innym rozszerzeniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Matis3, po pierwsze nie zauważyłem, że jest dział PHP.... Proszę moderatorów o przesunięcie.... Po 2, widzę, że ty chyba wogóle nie wiesz o co w tym biega, gdyż w pliku index.php jest naładowane pełno skryptów i odnośników do innych plików.... i tak można szukac w kółko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Maja 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 W takich przypadkach używam edytora Pspad, który ma opcję wyszukiwania rekursywnego w plikach, katalogach, podkatalogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Srrry, za odświeżanie starego tematu.... Ranmus, skorzystałem z tego edytora, ale dalej nie mogę znalezc pliku, w którym mógłbym edytowac główną stronę gry jak i teksty zawarte na niej... Bardzo prosze o pomoc, jakby ktoś wiedział w jakim pliku się to znajduje.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 W starych wersjach był to plik index.php w głównym folderze silnika. Teraz to nie wiem - być może tak samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Posiadam wersje 1.09 (czy jakoś tak, nie wiem jak z tą kropką) Plik index.php z głównego katalogu Vallheru zaraz po pobraniu z neta <klik> Plik index.php po zainstalowaniu na serwerze yoyo.pl (dla testu...) <klik> Jak ktoś może to niech to przejrzy... Ja szukałem i znaleźc nie mogę.... W ogóle przeszukałem sporo plików.... Pozdrawiam Bixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis3 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 ja miałem starszą wersję to było w templates czy jakoś tak, sprawdź. (pliki tpl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi