Lord Marcelot Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 1) Jak zrobić przedmiot (np. lufę czołgu), który obraca się w stronę celownika/kursora myszy? Takie pytanie jest w FAQ ale tam obiekt IDZIE za myszką\kursorem a ja chce żeby się tylko obracał. :lol2: P.S. Może jakiś przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Są takie przykłady na forum i na stronie. Poszukaj EDIT: Zobacz to: https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 W step: image_angle = direction direction = point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 jak znajdziecie :book: to dajcie link. A jest możliwość zrobienia tego bez Pro Edition? :frusty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 [offtop]Używaj opcji EDIT![/offtop] Nie da się, chyba że dasz 360 subimage'ów z obracającą się lufą czołgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 nie pisz double postów. Jest opcja ZMIEŃ A ty co? Punkt 16. w Regulaminie! Dawidsu @up Dawidsu,nie bawie się w moderatora tylko Ostrzegam Lorda Marcelota żeby nie dostał warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 @Miki 77 Odczytałem twój przykład i mi chodzi aby bohater okręcał się tylko wokół własnej osi a chodzenie nie miało by z tym nic wspólnego. EDIT: Znalazłem!!! THX P.S. A Proxx'owi za to dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi