nowicjusz Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 No wiec po pierwsze to sorry ze zacznynam nowy teamat ale to nie moja wiena problem jest taki : <script>if (navigator.appName.indexOff("Explorer")>0) {document.write('Masz Internet Exploera');} else{document.write('Masz Netscape');}</script> Problem polega na ty zebyscie pomogli mi to naprawic bo niewiadomo czemu to nie dziala:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Nieznam się zabardzo na JS, ale spróbuj tak: <script language="JavaScript" type="text/javascript"> if (navigator.appName.indexOff("Explorer")>0) {document.write('Masz Internet Exploera');} else {document.write('Masz Netscape');} </script> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Kolejny skrypt js z cyklu "Więcej już nie wchodź na moją stronę!". :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 Nie. Kolejny skrypt z cyklu "Odwal się jak masz Firefoxa!". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi