Mario Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Co mam zrobić zeby miec oddzielna wartosc na kase, mane, zycia, doswiadczenie itd.? :( To znaczy zeby sie dalo te wartosci odejmowac, dodawac ale wszystkie oddzielnie... :o Chyba wiecie o co mi chodzi ? :mellow: Prosze o szybka odpowiedz! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 Maja to byc wartosci dostepne tylko dla jednego obiektu czy dla wszystkich? Jesli to drugie, to albo dopisujesz kod do rooma, albo na poczatku gry tworzysz specjalny obiekt, ktory ma w create: global.kasa = 0; global.mana = 0; global.zycie = 0; global.doswiadczenie = 0; Od tej pory mozesz sobie nimi operowac jak zechcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 3 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 THX! :P Właśnie o to mi chodziło! Wszystko jest juz jasne. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2004 hmmm jak chodzi o wartości to też zauważyłe że gdy sie zrobi np. wartosc1 = 20 wartosc2 = 4 wartosc3 = wartosc1 / wartosc2 powinno nam wyjść wartość3 = 5.Jednak tego u mnie nie umi obliczyć.Ciekawe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi