trolu122 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 siema :-D na forum jest pełno przykładów jak zrobić poruszanie sie w przestrzeni 3D, a umie ktoś zrobić przeciwnika, który by sie po takim labiryncie przemieszczał i strzelał do nas? da sie takie cos zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 1. nie ten dzial 2. da sie 3. nie bierz sie za 3D jak dobrze zwyklej gry nie umiesz zrobic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Tu jest przykład ze strony 64digst. http://www.gmclan.org/up1592_11_3d.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 przepraszam ale na forum jestem od niedawna bo od dzisiaj :) i tak mi sie zdawało że to tu można napisać :P a mógłby ktoś silnik takiego wroga zamiescić bo jestem ciekawy :P dzięki ;) jak pisałem post to nie było jeszcze odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Toć to tak samo jakbyś robił gre Flying Person...identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi