pacman Opublikowano 2 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Witam! Chce stworzyc gre komputerowa w GM taka z klimacikiem "horror" :P Szukam kogoos co pomoglby mi w aminacji grafiki tzn. dam mu polliki .psd a ten mi pomoze z animacja bo na grafice sie jako tako znam ale animacja to dla mnei czarna magia :P Poszukuje tez kogos co pomoglby mi w sprawach technicznych, powiedzial jak sie robi to, jak tamto gg:7158361 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Nie chcę spamować, po prostu temat chcę odświeżyć :) zapraszam do współpracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Daj edita i napisz co potrafisz. Bo niektórzy nie chcą pracować z noobem jak i kolesiem na wyższym poziomie w pisaniu gier w GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi