Matthew Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kiedyś mi wszystko chodziło sprawnie, ale teraz gdy go włączam to się wszystkie okienka zamykają. Czemu? I jak temu zaradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Jak znam życie to sobie skopałeś przeglądarkę wpisując kod w general.user.override (czy jakoś tak) na ominięcie Alexa Toolbar. Przywróć to co miałeś tam wcześniej i będzie ci działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Btw. polecam zainteresować się tam pluginem do FF co się zowie User Agent Switcher. Idealny do oszukiwania z Alexą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 @Marmot: ?! Nic tam (gdziekolwiek to jest) nie robiłem. @Ranmus: Problem w tym, że mam IE... :( Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić? Mam w tych opcjach odznaczone coś z javą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 A co to do jasnej ciasnej robi w problemach gamemakerowych?! :D Przenoszę do Valhalli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi