ronaldoo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Owszem wiem jak zrobic zeby muzyka leciala po kolizji z objektem lecz nie zabardzo wiem jak zrobic zeby przestala grac wraz z koncem kolizji z obiektem. Ponawiam swoja prosbe o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2007 w steaps if !place_meeting(x,y,obiekt) sound_loop(muzyka) Ale wydaje mi się że znaku negacji czyli ! nie powinno tam być ale mi w gm wtedy nie działa poprawnie Nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 dajesz w kolizji objektu objektu klocek włączania muzyki (głośniczek) a w steep klocek if place is free (czyli rysunek przerywane koło) a p otym w tym samym dajesz wyłącz muzyke (przekreślony głośniczek) Gdzie: (coś tam ) - opis wyglądu danego klocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi