Platyna Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Witam. Chciałbym opanować Xtream3D a zawsze najlepiej uczyło mi się na przykładach :P Czy znacie lub mogli byście mi zrobić jakieś fajne przykłady wykorzystujące ten silnik? Na przykład prostą platformuweczkę lub wyświetlanie modelu/animacji w formacie *3DS? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Przyklady dolaczone do silnika przedstawiaja chyba wiekszosc jego mozliwosi i na ich podstawie mozna spokojnie zrobic jakas gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Do silnika dołączony jest jeden przykład i z niewiadomych przyczyn nie działa... (A już kiedyś sie za to brałem i wtedy działał!, dziwne :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2007 A jaką masz wersje ? Ja nawet do najnowszej mam 10 exampli, wszystkie działają :) edit: wersja do najnowszej: http://www.sentinelgames.com/download/Xtre.../Xtreme3DV2.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi