kryniak Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mam problem. Nie wiem jak w Opcjach Folderu ustawić domyślną akcję w folderach, czyli 'Otwórz'. Te "lol" to moja akcja odwołująca się do explorera, ale jak kliknę to się ciągle otwiera w nowym oknie, a ja chcę, żeby w tym samym. A to właściwości. Nie ma tam 'open'. Jak wiecie to mi pomóżcie. :) Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Mój komputer -> menu Narzędzia -> Opcje folderów -> zakładka Ogólne -> grupa Przeglądanie folderów -> zaznacz Otwórz foldery w tym samym oknie. Powinno pomóc. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nie pomogło. Ale mam ustawiony punkt przywracania systemu na 25-04-2007. Jak sądzisz, czy przywrócenie systemu pomoże przywrócić dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Nie wiem, wiem za to że przydało by Ci się wgrać kawałek rejestru odpowiadającego za foldery. =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Już poradziłem sobie. Na szczęście miałem punkt przywracania systemu z przed wczoraj. Zamykam temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi