artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 POmoże mi kto chciałbym aby można było szczelać tylko po zderzeniu z objektem (nabojami). kto mi pomoże Warn! Powielanie tematów! Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mógłbyś chwilę poczekać a nie zakładać drugi temat? Widzę, że regulamin jest Ci obcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie wiem, czy dobrze liczę, ale artimal w przeciągu pół godziny założył chyba z 4-5 tematów dotyczących strzelania... <_< Te dwa ostatnie tematy praktycznie taktują o tym samym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 dobra już nie będę najwyżej 2 na dzień <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi