artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 pomoże mi kto????? Zrobiłem już efekt strzelania ale chcę aby było tylko 50 health a jeden strzał zabierał 10 a brak healtha to ZABLOKOWANIE MOŻLIWOŚCI STRZELANIA PS:Pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 ~~ Create: hp=50; Kolizja pocisku z obiektem: hp-=10; instance_destroy(); Step obiektu if (hp<=0) { //twoj kod na uniemożliwienie strzelania } I na Boga, ludzie, używajcie wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Dzięki staryyyyyyyy :thumbsup: PS:yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy proszę właśnie o ten kod!!!!!! a mi nie podałes!!!!! hej black podaj mi ten kod jak kiedys jeszcze tu wejdziesz B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 He ?? O co Ci chodzi bo jakoś dziwnie mówiesz wogle ;/ ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Temat wielokrotnie poruszany. Użyj Szukaj. Radzę zapoznać się z Regulaminem i Netykietą. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi