Supavader Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 chwyciła mnie ochota na stronę. jednakże nie wiem jak to wykonać xD mianowicie chcę zrobić pasek menu po lewej, a na resztę miejsca pole tekstowe (żeby strona się nie wydłużała, tylko użycie paska przewijania). I jeszcze chciałbym zrobić tak, żeby były np. 3 możliwe ścieżki dźwiękowe, a na nie 3 przyciski (wybierasz, czego chcesz słuchać). z góry dziękuję i przepraszam za debilne pytanie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Do do tych muzyczek to zaopatrz się w Flasha & ucz się action scripta, albo ściągnij gotowy odtwarzacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikage Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Chcesz zrobić coś w tym stylu ? Jak tak to mogę Ci podesłać link jak to zrobić , na PM :bye1: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi