aaaaaa Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Gdy w create objektu daje alarm 0 na 10 a w alarm 0 zmień objekt hero na hero1 to on się nie zmienia po pewnym czasie Nie krzyczcie :angry: tylko jak ktoś wie to nie ch napisze na temat to tyle :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Po jakim czasie? I w ogóle nie znamy całego kodu, tylko ten mały wycinek który nam opowiedziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 bo to jest robione klockami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 bo to jest robione klockami jeden klocek w create tworzenie alarmu a drugi w alarm 0 na zmiane objektu self na inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 to był chyba double post? używaj edit Edit:Nie znam się na alarmach i to bardzo ale ja zawsze uzywam za czas score troche głupie nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 a drugi w alarm 0 na zmiane objektu self na inny A w tym Alarm 0 ustawiłeś ponownie alarm na 10? @Mateki: \,,/, ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 nie To zrób to, bo wtedy alarmowa pętelka wykonuje się tylko raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ale dalej nie działa bo spróbowałem dac a w którym objekcie dać den alarm w tym którym obecnie się poruszam? bo ja go tak dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Przepraszam bardzo, że nie na temat, ale ostatnio wnerwia mnie nabijanie sobie postów bez sensownymi pytaniami przez 'aaaaaa', dziękuję za wysłuchanie... Zapomniałem dodać, że jest taka opcja jak 'szukaj', dzięki której znajdujemy odpowiedź na każde umiejętnie zadane pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi