LittleFish Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 [ Nie jestem pewien, czy są zgodne, ze "standardami", ale szczerze mówiąc mało mnie to obchodzi. ] Potrzebuję ich użyć w jednym przypadku, jednak gdy przesuwam tą metodą diva do góry, na dole i tak pozostaje puste miejsce. To nie błąd pojedynczej przeglądarki - pod IE7, FF, Operą jest tak samo. Any ideas, żeby tej "dziury" nie było ? Rigardz źą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Przecież się nie da na ujemnych przesuwać diva... Zawsze będzie bralo jeszcze backgrounda, bo tak to mniej więcej działa... Btw. Po co dwa tematy robiłeś... Mogłeś tam to napisać... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Jak widać da się; temat to temat, temat tego tematu jest inny niż temat tamtego tematu :) Rozwiązałem już problem by the way. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi