swiatcienia Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Znalazłem wczoraj nową grę o nazwie Unification Wars. W grze jesteś między-galaktycznym imperatorem i budujesz swoje imperium od zera. W grze są dostempne nastempujące materiały: Credit(Kasa), Food, Ore, Raw Material, Consumer Goods, Terran Metal, Red Crystal, White Crystal, Rutile, Composite, Strafez Organism Są 3 rodzaje gry: 1. Real-Time(rzeczywista)- tura na 8sec+ 30max 2. Hourly(godzinna)- tura na 24sec+ 300max 3. Daily(dzienna)- tura na 36sec+ 1200max Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Czemu pan dał w linku refera? Dla dodania sobie punktów? http://uc.gamestotal.com/ <-- Oto link z wyciętym referem, jak ktoś grać umie to sobie bez tego poradzi. A ja w tym temacie nie widzę niczego innego tylko okazję do nabicia sobie punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ale przecież inni na tym nic nie stracą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 tzn temat mozna sklasyfikowac jako spam, bo jak widac jego glownym celem jest nabicie klikniec w refer ;d mi sie nie spodobalo; nie jestem "tibijczykiem", zeby w takie rzeczy grywac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi