123el Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Może i już o tym wiecie, ale muszę się tym z wami podzielić, oficjalnie potwierdzono premierę DEVIL MAY CRY 4 na PC, teraz XBox'a ludzie będą kupować już tylko dla Lost Planet...Gears of War też będzie na pc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Wow! Ale szybko skapowałeś! A tak w ogóle to zacznijmy od tego, że Gears of war wyjdzie najprawdopodobniej w 2009 roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Człowieku, tu głównie chodzi DMC 4! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Człowieku, tu głównie chodzi DMC 4! Oh jeshu! A ja bym chciał pograć sobie w Gothica 3 na PS2 :P Ta dyskusja nie ma sensu, bo dla każdego liczy się inna gra, a to, że DMC4 będzie tą jedną z nielicznych wydanych w niedługim czasie równocześnie na PC i np: iXa nie zmienia faktu, że to next-geny są teraz znowu "faworyzowane" (nawet, jeżeli mówimy o PS3 xP ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Taa, ale głównie chodziło mi o to, że Capcom miał dać DMC tylko na PS3 na wyłączność, tak jak DMC 1-3, z tym, że 3 jest już dawno na piecach....ale dali na Xbox, noi w końcu na PC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Wydaje mi się, że pisanie o tym w nowym temacie, jeszcze od czapy nazwanym, jest niestosowne. Polecam zmienić nazwę tematu albo w ogóle zamknąć, bo w sumie kogo to tak bardzo obchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Tak też czynię. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi