Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Mam pytanie. Czy jak dodaje do uploadera, to musze w tym "Przeglądaj" wybrać plik, a z boku w tym pasku jest powiedzmy E:/Gra.gm6 to musze tam coś zmienić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jeżeli dobrze zrozumiałem twoją wypowiedź, to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Eee.. Gdzie co jak zmienić? :P Bo coś krzywe to palnąłeś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 1. Klikasz na przeglądaj 2. wybierasz plik 3. wciskasz OK 4. podczas uploadowania cierpliwie czekaj 5. kiedy strona się sama odświeży plik będzie w twoim uploaderze W tym *pasku* pokazuje się tylko ścieżka docelowa. Nic tam zmieniać nie musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ale to nazwa to będzie ta ścieżka czy nazwa to będzie nazwa gry?? :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 nazwa będzie taka, jaka pliku który uploadujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crash Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nazwa gry jest taka, jak nazwisz swą gre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ok, dzięki. Raz już dodawałem, ale byłem zbyt mało cierpliwy i wyłączyłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi