Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 lol, daj se spokój xD zainwestuj w Symfonię C++ albo Thinking in C++ i weź się za porządną naukę. bo z tego co widzę to się w ogóle w tym nie łapiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 #include <etc.h> ten kod jakos niezabardzo dziala. a z kad moge miec taka instrukce? i mam jeszcze pytanko. czy moze mi ktos podac jakas nazwe aplikacji pogladowej w c++ ?? Zgadnij dlaczego. ;) I co to jest aplikacja pogladowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgadnij dlaczego. ;) I co to jest aplikacja pogladowa? aplikacja pogladowa to taka w ktorej robi sie rysunki 3D. tak ze w niej mozna budowac figure i podgladac rownoczesnie punkty odniesienia itd. dobry program ale nieznam nazw takich programow:/ pls pomozcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 sorki ze pisze 2 posty pod zad ale nikt nie chce odp:/ a wiec moze mi ktos odp na moj post ktorego napisalem przed tym wyzej? i mam jeszcze pytanko. czy ktos wie w jakim jezyku zostalo napisane gg? jesli ktos wie to moze jeszcze wiecie jaki program otwiera wersje textowa programu gg?? (chodzi mi o wersje textowa gg. o to co pisalem wczesniej w tym temacie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 sorki ze pisze 2 posty pod zad ale nikt nie chce odp:/ a wiec moze mi ktos odp na moj post ktorego napisalem przed tym wyzej? i mam jeszcze pytanko. czy ktos wie w jakim jezyku zostalo napisane gg? jesli ktos wie to moze jeszcze wiecie jaki program otwiera wersje textowa programu gg?? (chodzi mi o wersje textowa gg. o to co pisalem wczesniej w tym temacie...) GG zapewne w C++ lub Delphi. Jaką wersję tekstową? Oo Mówisz o EKG? Aplikacja do 3D z otwartym kodem to Blender. Pisz bardziej po ludzku, bo nie wiadomo o czym mowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ja mogę: google.com co fajne w notepadzie, to podswietlanie bierzacej lini. nie zlewa sie tekst jak w zwyklym notatniku ; D takiego info, jak "w czym zostalo napisane gg", "jaki numer stopy ma littlefish" raczej sie nie udostepnia - tajemnica techniczna programistow. kolejny post nabity na chama. jestem z siebie dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi