Mif@ Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Kurcze, nie mogłem odpisać w temacie "Zastanawiam się....Bóg?", gdyż został on zamknięty. Chciałbym tylko przeprosić, gdyż nie ja jestem jego autorem, tylko pijany znajomy którego przygarnąłem do chaty na kilka dni i któremu pokazywałem to forum, po czym sam poszedłem spać. Później nie wchodziłem przez dłuższy czas na forum i dziś zobaczyłem, szukając jakichś ciekawych tematów te brednie. Głupio mi teraz ;). A tak nawiasem, to nie wiem dlaczego ma takie dziwne myśli >.<.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Rozpaczliwa próba zasłonięcia się wyimaginowanym znajomym? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zapewne... Żałosna próba oszukania nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Tja, a ten temat to może jeszcze nasze halucynacje. Kumpel swoją drogą nie mógł być pijany kilka dni, a jeśli tak było to żal mi twoich rodziców. Po za tym, dobry kumpel by nie dotykał tego, czego nie powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 człowieku ja bym już na twoim miejscu zmienił tożsamość i utworzył nowe konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no i czemu od razu te podejrzenia? schlany człowiek, a tym bardziej kumpel jest zdolny do wszystkiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 człowieku ja bym już na twoim miejscu zmienił tożsamość i utworzył nowe konto ja na twoim też.joke;p a tak na serio to skąd możecie wiedzieć że kłamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 człowieku ja bym już na twoim miejscu zmienił tożsamość i utworzył nowe konto Czemu? Człowiek z natury popełnia błędy, a to, że zaliczył "wpadkę" oznacza, że się ma schować??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ciekawe które to już z kolei konto rryka ;) Akurat Mif@ to jest tutaj od początku xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi