a-r-o Opublikowano 9 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Skąd można pobrać cracka do Game Makera 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Listopada 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2004 Z nikąd. Na tym forum takie pytania są zabronione, to nie jest crackownia, dużo forumowiczów ze mną włącznie ma oryginały. GM nie jest programem komercyjnym (to znaczy, że cała zebrana kasa jest przeznaczana na dalszy rozwój programu). Zresztą gdybyś troszkę poczytał co ludzie odpowiadają na twoje posty, zamiast po raz kolejny zakładać ten sam temat, to byś już dawno znalazł cracka. Kolejne ostrzeżenie. A ja chciałem jeszcze dodać, że pisze się "skąd", a nie "z kąd". No i "Game Maker" oczywiście dużymi literami, profanie. :D Jeszcze raz obrazisz GMa, to polecą ostrzeżenia. :P Patrysław Ja, BeWuO, chcialem jeszcze dodać, że jak ktoś spyta o cracka, to dostaje z miejsca bana! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi