Mateki Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 EDYTOWANIE BOHATERA-czyli autka (no nie ma grata <_< ) Jest przykładzik taki i z korzystałem z niego ale mam problem gdy wybieram auto i wciskam enter to nie ma niczego w roomieczyli auta :blink: Jak tylko UpLoader zacznie mi działać to dam plik o nazwie NFS EDIT: Tu link do tej gry http://www.gmclan.org/up1818_4_NFS.html plss czemu znika auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 :crying: Wiem dlaczego ale jak zrobić ze stworzony object0 pojawi sie we wszystkich roomach EDIT: Dlaczego znika- bo jest ustawione ze pojawi sie w tym samym roomie gdzie został stworzony ____________________________________ KIEDY ZNIKNIE TO CHICKEN ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zaznaczasz mu persistent (to jest tam, gdzie ustalasz depth, wybierasz obiektowi sprita itp.) Taki obiekt od momentu stworzenia się, będzie znajdował się w każdym, następnym pokoju (póki go nie zniszczysz skryptem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateki Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 THX wielkie Adster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi