Sirluki Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Może to i banalne pytanie, ale jak zwolnić animację? Obrazy zieniają się w ułamkach sekund a ja chcę aby zmieniały się np. co sekundę. Jak to zrobic? :) Dzieki za wysłuchanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 W step: image_speed=0.5 Edit do Adster'a: Ja daje zawsze w step ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 image_speed Ten skrypcik... np: image_speed=0.5 spowolni animację o połowę... EDIT: Jezu-wy musicie zawsze wskakiwać przede mnie :P I london-wcale nie w step :] wystarczy np: w create... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dzieki Wielkie, ale nie mozna zmienic tego w ustawieniach animacji: ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie. Pewnie odniosłeś wrażenie, że można, bo po prawej masz "show prewiew", gdzie można zmieniać szybkość jej odtwarzania TYLKO "na pokaz; dla przykładu"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Nie. Pewnie odniosłeś wrażenie, że można, bo po prawej masz "show prewiew", gdzie można zmieniać szybkość jej odtwarzania TYLKO "na pokaz; dla przykładu"... W takim razie OK :) Dzięki za odpowiedzi :) Już sobie z tym poradziłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi