szymek11116 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jak sie przesuwa obiekty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zmieniasz wartości zmiennych x i y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Mógłbyś rozwinąć swoje pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Chodziło ci chyba o coś takiego Przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Chodzi mi o klikanie na objekt i myszka go przesuwnie.Jak w gre w pasjansa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Poczekaj chwilkę zaraz dam ci przykład. Teraz go tylko na upload wrzucę. EDIT: Oto i on LINK Mam nadzieję ,że o to ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Karty Naciskasz na karte, przytrzymujesz przycisk i jedziesz. Tylko nie mozesz za szybko myszka jechac bo karta sie zatrzyma. EDIT: lolek pierwszy, jednak moj sposob jest mniej skomplikowany ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dzięki z góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 EDIT: lolek pierwszy, jednak moj sposob jest mniej skomplikowany To prawda ale u mnie jak się szybko myszka jedzie to się klocek nie zatrzymuje. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dopracowalem to i teraz u mnie tez sie nie blokuje: :) Karcioszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 A mój przykład jest dokładniejszy niż wasz :D https://gmclan.org/up1633_11_przeciagnij.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a iestem leprzy odwas wrzystkih!!!!1111oneoneone Co się tak bijecie o przykład: problem został już rozwiązany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi