rryk Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 jak mam zrobić aby kiedy sprite_index=sprite1 to ma tworzyć sie obiekt np ob3 a w przeciwnym wypadku ma nie tworzyć ob3 a jak jest stworzony to kasować Źle nazwany temat - WARN! albo się nauczycie, albo polecą bany za warny... Ostrzegałem... i kilka razy nawet darowałem :]. Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Spróbuje pomóc. Zobaczymy czy jeszcze umiem :P if sprite_index=sprite1 { instance_create(x,y,obj3) } else if instance_exist(obj3) { instance_destroy(obj3) } Poprawcie mnie jak jakąś głupotę strzeliłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 sry już nie potrzebne a ty borek to czemu dla mnie warny dajesz a dla innych darujesz i w dodatku nigdy mnie nie ostrzegałeś przed czymś takim może innych ale nie mnie wiesz to był mój pierwszy raz Niestety na tym forum nie ma takiej opcji, iż każdy użytkownik ma po jednej próbie złamania regulaminu, regulamin jest od tego żeby go najpierw przeczytać, a później przestrzegać. Natomiast do takich spraw jak odpowiednie nazewnictwo tematów to wydaje mi się, że każdy to powinien wiedzieć bez zapoznawania się z regulaminem - to tak jakbyś w gości do domu przyszedł i czapki nie ściągnął... Borek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi