Jedi_Master2 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam! Do tego tematu wrzucamy wszystkie kawałki, które lubimy i cenimy. Jak chcesz wrzucić kawałek, który masz na dysku, ale nie ma go w internecie, zamieść go na www.wrzuta.pl lub w uploaderze i daj tutaj linka.Mogą być też teledyski. to ja tu zacznę: Liroy- scyzoryk Liroy- apokalipsa Liroy- skaczcie do góry Liroy- Kiedyś przyjdzie taki dzień Liroy- impreza Liroy & Perfect- ekstradycja Liroy- dzień szaka-la Liroy- hello (czy ty czujesz to?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jak chcecie dobrej muzy to wbijajcie na moją wrzute: http://kotor.wrzuta.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ...to raczej nie jest zbyt legalne Jedi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 znowu jakiś beznadziejny temat xD było już kilka podobnych. Przecież wystarczy dać tylko nazwę utworu jakiego sie słucha. Każdy może znaleźć utwór jaki chce mieć :P A masz zgodę autora na rozprowadzanie jego piosenek?? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 znowu jakiś beznadziejny temat xD było już kilka podobnych. Przecież wystarczy dać tylko nazwę utworu jakiego sie słucha. Każdy może znaleźć utwór jaki chce mieć a może by tak każdy przedstawił jakie kawałki lubi? co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jak chcecie dobrej muzy to wbijajcie na moją wrzute: http://kotor.wrzuta.pl/ Dałeś mój utworek na swoją wrzutę ? :) thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Skoro tak... <_< 1.Iron Maiden-Rime of The Ancient Mariner 2.Iron Maiden-The Trooper 3.Bathory-Blood Fire Death 4.Black Sabbath & Judas Priest-Rocka Rolla 5.Behemoth-Day of Suffering Odświeżyłbyś jakiś podobny temat, a nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 A więc moje ulubione: DJ Tiesto - Traffic DJ Tiesto - Adagio for strings Faithless - Insomnia Basshunter - Vi sitter DJ Hazel - weź pigułkę DJ Hazel - PKP DJ Hazel - You're free Clubbasse - In attack Clubbasse - Jordan & Baker explode remix C-Bool - Would you feel East Clubbers - Sextasy East Clubbers - Bungee East Clubbers - It's a dream East Clubbers - Feelin poza tym jest jeszcze wiele innych ale pisać mi się nie chce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Moje ulubione kawałki: BassHunter - HallaDar Activ - Visez Kobojsarna - Sang Om Ingeting Disturbed - Land Of Confusion Fall Out Boy - This Ain't A Scene, It's An Arms Race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Proszę odświeżyć stary temat, a ten zamykam. bonus, 1 klip Liroy'a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jedi, wykasuj w pierwszym poście o wrzucaniu MP3 do uploadera, bo dostaniesz warna za propagowanie piractwa. A ja pozwolę sobie ocenić wg. mojego gustu wasze ulubione kawałki (chyba mogę, nie najeżdżać mnie za to, bo w końcu każdy ma własny gust i może powiedzieć co nie co o innych kawałkach) :] . Jedi_Master - nienawidzę Liroya :] . Adster - fajne kawałki, gdyby nie ten Behemot, którego niie lubię :P . Snake - techno, fuj :F . Miki - ja tu widzę mieszankę wszystkiego co jest na topie xd , akurat nie przepadam za tym Co do moich ulubionych kawałków: 1. Armia - Aguirre 2. Dezerter - Ku Przyszłości 3. Brygada Kryzys - Radioaktywny Blok 4. Izrael - See I & I 5. Bob Marley - One Love 6. TZN Xenna - Ciemny Pokój 7. Budzy i Trupia Czaszka - Fiut 8. Siekiera - Idzie Wojna 9. Brudne Dzieci Sida - Lubię Laski z Małymi Cyckami 10. Kazik Na Żywo - Legenda Ludowa 11. The Bill - Bunt Szarego 12. Bad Religion - Along The Way 13. The Exploited - Barmy Army 14. TILT - Mówię ci że 15. KSU - Igła i Mak Starałem się po jednym kawałku każdego zespołu i nie jest to w dobrej kolejności, bo dawałem wg. tego jak mi się przypominało xd . Co do mojego gustu, to w szczególności lubię polskiego rocka, punka i nową falę, oraz zagranicznego punka z lat 80 i 70, ale nie pogardzę też nowszymi kawałkami, pod warunkiem, że fajnie grają ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi