Elvis Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam, wszystkich a mianowicie mam plik "gra.jar" i jaki to jest strypt rzeby go dać na stronę i żeby grać?? w tą gre???????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Lol. *.jar to rozszerzenie do gier na komórki (Czyli też plików Javy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 HAha Ale jest też skrypt na odczytywanie JAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Jeżeli jest to applet, który chcesz dać na stronę, to musisz mieć plik .class. Jeżeli jest to plik na komórkę, to nie odpalisz tego w przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Jeżeli jest to applet, który chcesz dać na stronę, to musisz mieć plik .class. Jeżeli jest to plik na komórkę, to nie odpalisz tego w przeglądarce. Dzięki za informacje, ale jeszcze jedno skąd mogę pobrać pliki .class?? Bo mam skrypt na .class Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ich się nie pobiera. Jak zapisujesz coś w Java, to taki plik automatycznie się robi, a skoro go nie ma, to nie dasz na www - proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi