Szymek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jest możliwość połączenia jakoś dwóch kompów przez kabel lpt z czego 1 ma dosa i niemożna na nim nic wgrać a drugi viste?? jeśli tak to jak program czy co?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A ten co ma dosa, to ma cd-roma albo chociaż stację dyskietek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Raczej można. Poszukaj na Google, na jakimś forum coś będzie o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 tak ma stacje płyt ale ma za stary sterownik biosu dokładniej laptop rok 1988. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 W pełnym pakiecie MS-DOS jest jakiś program od tego, ale nie pamiętam nazwy i ciężko się ustawia. Lepszym pomysłem będzie Fastlynx (niedarmowy). Stosowałem go kiedyś do połączenia DOS - DOS oraz WINDOWS - WINDOWS, ale z WINDOWS - DOS nie kombinowałem. Jednak wyszukałem w necie cos takiego: FastLynx 3.3 supports Windows-to-DOS transfers using the DOS slave. Link: http://sewelldirect.com/dosslave.asp Krótko mówiąc da się. Konfiguracja i znalezienie programu we własnym zakresie, bo dawno nie miałem z nim styku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Alet to trzeba na dosie mieć stacje dyskietek albo działającą stacje płyt i wgrać na niego jakiś plik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Aha, czyli nie ma stacji dyskietek? Lepiej powiedz co to za komputer. Jak jakiś ultra staroć, to szkoda czasu i nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 procesor 100mhz 16mb ram 842 mb dysku niedziałająca stacja płyt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi